Emre Ulaş kimsenin yazamadığını çizdi! Mehmet Şimşek'ten Erdoğan'a yanıt

Emre Ulaş kimsenin yazamadığını çizdi!  Mehmet Şimşek'ten Erdoğan'a yanıt
Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik dar boğazları tek karikatürle gözler önüne seren Emre Ulaş bu kez canavarlaşan KKM'nin geldiği son noktanın nedenini çizdi.

Milyonlarca kişinin gözü bankalarda Kur Korumalı Mevduat sistemine yatırdıkları yatırımlarının ne olacağına çevrilmiş durumda. Doların aşırı fiyatlanması sonucu yürürlüğe apar topar sorulan sistemden ise nasıl çıkılacağı bilinmiyor. Merkez Bankası kararı, yüksek enflasyon derken mizahın usta ismi Emre Ulaş kimsenin yazamadığı KKM sorununa parmak bastı.

Usta çizer Emre Ulaş son karikatüründe KKM'yi ele aldı ve kimsenin bilmediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasındaki diyaloğu Yeniçağ okuyucuları ile paylaştı.

emre21eylul.jpg

Yıllarca Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda belirlenen Merkez Bankası faiz oranı bugün yeni yönetimle birlikte 4. kez artırıldı. Ancak KKM düğümü henüz çözülemedi.

Erdoğan, Merkez Bankası faiz oranlarının artırılması ile birlikte enflasyonun düşmesini bekleye dursun bakın Mehmet Şimşek durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nasıl açıklıyor...

"Bu enflasyon değil, sizi faiz düşürme tezinizle yumurtadan çıkan "Kur Korumalı Mevduat" canavarı çok tez serpildi."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.