Emeklinin bayram ikramiyesinde tarih şaştı! Açıklama AK Parti kanadından

Emeklinin bayram ikramiyesinde tarih şaştı! Açıklama AK Parti kanadından
Emeklinin 29 Ekim'de beklediği bayram ikramiyesine ilişin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan bir açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emekliye 5 bin lira ikramiye verileceğine yönelik iddiayla ilgili bir tarih vermenin doğru olmayacağını söyledi.

Dağ, bakanlıkların çalışmalarını hızla yaptığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Giresun İl Başkanlığı’nda ‘Şehir Buluşmaları’ toplantısında açıklamalarda bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle emekliye 5 bin lira ikramiye verileceğine yönelik iddiayla ilgili konuştu. Bir tarih vermenin bulunduğu pozisyon itibarıyla doğru olmadığını söyleyen Dağ, bakanlıkların çalışmalarını hızla yaptığını belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlere yönelik mesajlar veren Dağ, “Önümüzde kongre var. Bizim kongre süreciyle beraber inşallah yerel seçim startını da vermiş olacağız. Ana mottomuz bu kongrede 'Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri. Seçim kampanyası boyunca 'Türkiye Yüzyılı başlıyor' u hep bir üst başlık olarak kullandık. Hedefimiz o. Sağ olsun milletimiz de bu vizyonumuza inandı, güvendi ama birileri her seferinde AK Parti’ye ömür biçmeye çalıştı. Hep ANAP, Doğru Yol gibi olacak diyorlardı. Dolayısıyla AK Parti'ye ömür biçenler hiç ömür biçmeyin, AK Parti 2001’de kurulduğu günkü kadar yeni ve her şeyin ötesinde de AK Parti hep ileriyi, ufku, hep bu ülkenin daha büyük ilerlemesini ve bu milletin daha müreffeh yaşamasını hedefler. Kongrede yerel seçim startımızı verip, yerel seçimlere doludizgin şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.