Selçuk Geçer’in programında yatırımcılara kritik uyarılar ‘Elindeki parasını ona yatıran cayır cayır yanacak'

Selçuk Geçer’in programında yatırımcılara kritik uyarılar ‘Elindeki parasını ona yatıran cayır cayır yanacak'
Ünlü ekonomist o yatırım aracını işaret ederek yatırımcıları uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in canlı yayınına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, bomba açıklamalara imza attı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bunlardan biri ise son dönemde artışıyla dikkat çeken Bitcoin oldu. Kripto paralardaki yükselişin ardından gözler geleceği hakkında uzman isimlerin yorumlarına döndü.

123878585-gettyimages-1238681687.jpg

İÇER: BİR GERİ ÇEKİLME OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in canlı yayınına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, kripto paralara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İçer, ‘Dolar mı, TL mi veya Euro mu üzerinden bitcoine yatırım yapılmalı?’ sorusuna ‘Euro’ cevabını verdi.

İçer, kripto paraların yükselişine dikkat çekerek, yatırımcılara kritik uyarıda bulundu. İçer, “52,5 veya 53 üzerinden bir geri çekilme olacak. Ancak bu çekilme 25 bin olmaz. 45 bin veya 46 bin seviyelerine bir düzeltme olabilir. Temkinli olmalıyız.” dedi.

selcuk-gecer-3.jpg

SPOT ETF ONAYLANMIŞTI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını vermişti. Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketleri olan Blackrock ile VanEck, yanı sıra WisdomTree, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco onay olanlar arasında bulunmuştu.

52 BİNE KADAR DAYANDI

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Bitcoin’de sert bir yükseliş ile 50 bin dolar sınırına kadar yükseldi. Fakat ani satışların ardından 43 bin dolar seviyesinin altına kadar düştü. Ancak son dönemlerde fırsat alımları ile 52 bin dolar seviyesine kadar Bitcoin artış gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.