İş dünyasını yasa boğan ölüm Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak yaşamını yitirdi

İş dünyasını yasa boğan ölüm Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak yaşamını yitirdi
Sağlık sorunları ile boğuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve TÜRK İŞ Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak yaşamını yitirdi.

Pevrul Kavlak'ın yarın düzenlenecek törenle Kırıkkale'de toprağa verileceği belirtildi.

Sağlık sorunları nedeniyle kısa süre önce görevini bıraktığını açıklamayan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak vefat etti.

Pevrul Kavlak için yarın saat 12.00'de, Türk Metal Sendikası önünde bir tören düzenlenecek.

Törenin ardından Kavlak, Kırıkkale kente merkezindeki Kavlak Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecek.

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, bu ay başında sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmıştı.

Nisan 2009 tarihinden bugüne kadar Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Pevrul Kavlak'ın sağlık sorunları nedeni ile 8 Şubat 2024'te görevini bırakmasının ardından Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu oybirliği ile Pevrul Kavlak’ın yerine Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Uysal Altundağ Genel Başkan olarak atamıştı.

pevrul.webp

ERDOĞAN ZİYARETİNE GİTMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek acil şifalar dilemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.