Seçim sonrası emeklilere 10 bin TL verilecek ‘Bayram ettirecek haber geldi’

Seçim sonrası emeklilere 10 bin TL verilecek ‘Bayram ettirecek haber geldi’
Yerel seçimlerin ardından emeklilere ilk güzel haber geldi. 10 bin TL emekliye destek verilecek.

Türkiye idari seçimlerde dün sandık başına gitti. Türkiye genelinde yerel seçimlerde CHP birinci parti çıkarken 22 yıl sonra ilk kez AK Parti ikinci sıraya düştü. Seçimde sürpriz yapan parti ise Yeniden Refah Partisi oldu. Fatih Erbakan’ın partisi seçimlerde üçüncü parti çıktı.

Yerel seçimlerde en gözde şehir ise İstanbul’da da seçim sonuçları belli oldu. AK Parti’nin adayı Murat Kurum ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki seçim yarışını açık ara farkla CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.

imamoglu-001.webp

Yerel seçimlerin bitmesiyle gözler belediye başkanlarının verdiği vaatlere çevrildi. Kent yoksulluğu ile verdiği mücadelenin seçimi kazanmasında etkili olduğu belirtilen Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde emeklilere güzel haberi duyurmuştu.

10 BİN TL PAZAR DESTEĞİ VERİLECEK

Yüksek enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı çeken emekli ay sonunu zor getirirken belediyelerden günlük hayatlarını kolaylaştıracak destekler gelmeye devam ediyor.

İstanbul’daki kent yoksulluğu ile mücadele için hazırladıkları sosyal destek projelerini duyuran Ekrem İmamoğlu “Milletin parasını millete vermeye devam edeceğiz” demişti.

640x360.jpg

İkinci kez seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tek maaşla geçinen emeklilere hane başına yıllık 10 bin TL pazar desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Öte yandan Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı getireceklerini açıkladı.

442136-753262271.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.