Hakan Ural'dan eleştirilere yanıt gecikmedi 'Çok büyük farkla kazanacak demişti'

Hakan Ural'dan eleştirilere yanıt gecikmedi 'Çok büyük farkla kazanacak demişti'
Hakan Ural, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamalarla sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, eleştiriler de peşi sıra geldi. Hakan Ural ise sessizliğini kısa sürede bozarak cevap verdi.

"Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Tarihi farkla alacak" sözleriyle öne çıkan Ural, seçim sonuçlarının tartışıldığı gündemde önemli bir isim haline geldi.

Sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan isimlerden biri olan Hakan Ural, "Ben sokakta her türlü esnafımla, doktorumla, polisimle konuşurum. Herkesle istişare ederim. Bizim insanımızın zeki farkındalığı var" diyerek analizlerini paylaştı.

Ancak seçim sonuçları beklenildiği gibi olmayınca, Ural'ın analizi tutmadı ve bu durum sosyal medyada alay konusu oldu. Ural, "Gerekçelerimi ortaya koyarak sayın Kurum'u destekledim ve birçok değişkenden dolayı İstanbul'u sayın İmamoğlu kazandı, tebrikler" diyerek durumu değerlendirdi.

"Öngörümün gerçekleşmemesi bir suçmuş gibi bana hakaret, aşağılama ile kendini tatmin eden zihniyete acıyarak gülüyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Seçim maratonunun yorucu etkilerine de dikkat çeken Ural, "Zevk almaya çalışalım" mesajıyla konuşmasını noktaladı."

122

1111

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.