O illerde okullar 1 gün ara verildi

O illerde okullar 1 gün ara verildi
Kahramanmaraş depremlerinin yıldönümü nedeni ile Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Hatay illerinde okullara 1 gün ara verildi.

6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeni ile yarın Kahramanmaraş ve Hatay illerinde eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildi.

50 binden fazla vatandaşımızın can verdiği 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne nedeni ile büyük kayıp yaşayan kentlerimizden Hatay ve Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil olacak.

okullartatil.jpg

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yıkıp geçtiği ve binlerce kişinin öldüğü depremin yıldönümünde birçok vatandaşımızın taziye ve anmalar nedeni ile mezarlıklara gidebilmesi için okullar tatil edildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklamasında 06 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü olması sebebiyle taziye ve mezarlık ziyaretleri, anma törenlerinden kaynaklanacak bir trafik yoğunluğu beklendiği belirtildi. Bu trafiğe öğrenci taşımasında kullanılan servis araçlarının da eklenmesini engellemek için okulların tatil edildiği söylendi.

Aynı nedenle Hatay'da da eğitim ve öğretime tüm okullarda bir günlük ara verildi.

GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde Gaziantep'te de eğitime 1 gün ara verildi.
Valilikten yapılan açıklamada 11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle Gaziantep'te 6 Şubat 2024 Salı günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.