48 milyon TL’yi gözünü kırpmadan harcadı ‘Montella’nın lüks yaşamı dikkat çekiyor’

48 milyon TL’yi gözünü kırpmadan harcadı ‘Montella’nın lüks yaşamı dikkat çekiyor’
A Milli Futbol Takımımızın başına getirilen tecrübeli teknik direktör Vincenzo Montella’nın lüks yaşamı için harcadığı paralar dudak uçuklatacak türden.

Kısa bir süre önce A Milli Takımımız'ın başına getirilen İtalyan teknik adam Vincenzo Montella hem kariyerinde gösterdiği başarı hem de özel hayatında lükse düşkünlüğü ile gündemden düşmek bilmiyor.

TFF’den yapılan açıklamaya göre milli takımımızın başına getirilen Montella, yıllık 1 milyon 800 bin Euro para kazanıyor.

Futbol konusundaki başarısının yansıra lükse olan düşkünlüğü ile de bilinen Montella ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Milli takım Montella ile 6 yıl sonra ilki gerçekleştirmek istiyor- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Gazeteci Bülent Cankurt'un Sabah'taki yazısında; Montella, 'gelmiş geçmiş en hızlı SUV' unvanına sahip olan Ferrari tarafından sınırlı sayıda üretilen Purosangue modelini sipariş etti.

Elde edilen biliglere göre bu araç, 15 saniyede 250 km/s hıza ulaşabiliyor ve 309 km/s sürate ulaşabiliyor.

Asıl can alıcı nokta ise Montella lükse olan düşkünlüğünden dolayı bu araca 1 milyon 470 bin Euro ödemiş. Bu da bugünkü kurla 48.5 milyon TL’ ödediği anlamına geliyor.

Milli Takım'da Montella dönemi başladı - Son Dakika Haberleri

Cankurt, yazısının sonunda, “Milli takımımız ile yıllık 1 milyon 800 bin Euro'ya anlaştığı söylenen Montella, demek ki, bir yıl yeni otomobiline çalışacak. Bu arada, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak milli takımımızı da kendisi gibi uçurur inşallah.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.