Mansur Yavaş ile Turgut Altınok 'arasındaki 7 farkı bulun' gibi durum

Mansur Yavaş ile Turgut Altınok 'arasındaki 7 farkı bulun' gibi durum
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile AKP’nin Ankara Adayı Turgut Altınok’un arasındaki farkı gösteren video sosyal medyada gündem oldu.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na (ABB) mevcut başkan Mansur Yavaş’ı aday gösterirken Cumhur İttifakı ise Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok gösterdi. Seçime sayılı günler kala adaylar sahaya indi ve çalışmalarına devam ediyor. Seçimlerde hangi adayın kazanacağının merak edildiği illerin başında Ankara da geliyor.

“ARADAKİ 7 FARKI BULUN GİBİ DURUM”

ekran-goruntusu-2024-01-24-091123-001.png

Sosyal medyada bir video izlenme rekorları kırarak adeta yorum yağmuruna tutuldu. ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ABB Başkan adayı Turgut Altınok arasındaki fark gündem oldu. Gazeteci Can Ataklı gündeme bomba gibi düşen videoyu “Aradaki 7 farkı bulun gibi bir durum” sözleriyle paylaştı.

İKİ ADAY ARASINDAKİ FARK

ekran-goruntusu-2024-01-24-090700.png

Söz konusu gündem olan videoda ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ABB Başkan adayı Turgut Altınok iki ayrı karede yer aldı. Sol tarafta yer alan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın gerçekleştireceği ziyaretlerde tek bir araç kullanması ve yanında koruma ordusu olmadan gezmesi dikkat çekti. Sağ tarafta yer alan ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un ise tam tersi yapacağı ziyaretlere dev araç konvoyuyla ve arkasındaki koruma ordusuyla gittiği görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.