Cumhur İttifakı'nı sarsan anket ''Milliyetçiler Mansur Yavaş'ı seviyor''

Cumhur İttifakı'nı sarsan anket ''Milliyetçiler Mansur Yavaş'ı seviyor''
Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde büyükşehirlerde kimi aday göstereceği merak edilirken, yapılan anketlerden çıkan "Milliyetçiler Mansur Yavaş'ı seviyor" sonucunun aday tercihini etkileyeceği öne sürüldü.

Cumhur İttifakı tarafından 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere ilişkin yapılan anketlerde, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın önde olduğu öne sürüldü.

Mansur Yavaş’ın özellikle pandemi döneminde esnafa sağladığı destekler ile öne çıktığı ve “Yavaş’ın, 14 Mayıs seçimleri öncesinde cumhurbaşkanı yardımcılığı dışında” kamuoyunda çok görünür olmadığı ve “bu durumun Yavaş’a olan güveni artırdığı” belirtiliyor.

Ankara’da AK Parti adayının kazanması durumunda Z kuşağının özgürlüğünün kısıtlanacağı yönünde muhalefet tarafından bir algı oluşturulduğu belirtilen çalışmalarda seçmenin ‘Hayatımıza dokunmasınlar’ görüşünün hakim olduğu belirtildi.

Cumhur İttifakı'nda anket sonuçları doğrultusunda Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un adının öne çıktığı öne sürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.