Mansur Yavaş'tan olay gönderme 'Benim çılgın projem falan yok'

Mansur Yavaş'tan olay gönderme 'Benim çılgın projem falan yok'
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Yavaş, konuşmasında önceki dönemdeki belediye başkanına gönderme yaparak, "Herkes 'benim çılgın projem' deyip halkın parasını çalışmayan projelere gömmekle meşgul. Benim çılgın projem falan yok. En büyük projem insanları yeniden üretmeye teşvik etmek" dedi.

Mansur Yavaş, kürsüdeki konuşmasında özellikle eski belediye başkanının projelerine vurgu yaparak, halkın parasının doğru kullanılması gerektiğini belirtti.

Kendisinin çılgın projelerinin olmadığını ifade eden Yavaş, en büyük projelerinin insanları yeniden üretmeye teşvik etmek olduğunu vurguladı. Belediyecilik anlayışlarının gerçek ve şeffaf olması gerektiğini dile getiren Yavaş, yapılan harcamaların hesap verebilir olması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Ayrıca, kültürel bir proje olarak 3 bin 500 dönümlük BAKAP projesini planladıklarını ve şehre dışarıdan gelen herkesin kendi kültürünü yaşatabileceği bir ortam oluşturacaklarını açıkladı.

Yoksulluğu ortadan kaldıracak projeler yapma gerekliliğine vurgu yapan Yavaş, sosyal destek alan ailelere yönelik yapılan doğal gaz, kırtasiye, et ve servis yardımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Son olarak, Ankara'nın "Şehr-i Emin" adı altında güvenilir bir yönetim sergilediklerini ve halkın kendilerine güvendiğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.