İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu önde? Hiçbir yerde olmayan anket sonucu

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu önde? Hiçbir yerde olmayan anket sonucu
Yerel seçimlerde en çok merak edilen il olan İstanbul’da Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde? Hiçbir yerde olmayan anket sonucu ortaya çıktı

Milyonlarca vatandaş 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da hangi adayın önde olduğunu merak etmeye başladı. Seçim çalışmaları devam ederken Asal Araştırma tarafından yapılan anket çalışmasında İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları ve arasındaki puan farkı ortaya çıktı.

31 Mart'taki yerel seçimlerine 2,5 ay kala yapılan son seçim anketi de belli oldu. Yerel seçimlerde en çok merak edilen il olan İstanbul’da seçim yarışının CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı ve AK Parti adayı Murat Kurum arasında olacak. Peki adaylar saha çalışmalarına tam gaz devam ederken İstanbul’da Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde?

“PAZAR SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?”

Asal Araştırma İstanbul seçim anketinde katılımcılara "Bu pazar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" sorusunu sordu. 2 bin 50 kişinin katıldığı anket çalışmasında Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki fark dikkat çekti.

İşte anket sonuçları:

Ekrem İmamoğlu: %36,4

Murat Kurum: %32,8

DEM Parti Adayı: %4,4

YRP Adayı: %3,8

İYİ Parti Adayı: %3,0

Diğer Parti Adayları: %3,4

Kararsızım: %11,0

Oy kullanmayacağım: %5,2

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.