İşlemler e-Devlet'ten kolayca yapılabiliyor Ünlü bankadan emeklilere 5 bin TL kampanyası

İşlemler e-Devlet'ten kolayca yapılabiliyor Ünlü bankadan emeklilere 5 bin TL kampanyası
Dev banka Denizbank'tan emekli maaş işlemlerini E-devlet'ten yapan emeklilere 5 bin TL'ye kadar peşin ödeme alabilecek.

Banka devi Denizbank'tan emeklilere özel kampanya duyuruldu. Denizbank, emekli maaşı müşterilerine yönelik özel bir fırsat sunuyor. Emeklilerin maaşlarını bankaya taşıyan emekliler, karşılığında 5 bin TL'ye kadar peşin ödeme taahhüdüyle promosyon sunuldu. Kampanya, emekli maaşı müşterileri için oldukça avantajlı konumda. E-devlet üzerinden maaşlarını Denizbank'a taşıyan emekliler, 5 bin TL'ye kadar peşin ödeme alabilecek. Bu kampanya, 01.11.2022 - 31.12.2023 tarihleri arasında geçerli olup, emekli maaşının büyüklüğüne göre değişen promosyon tutarı, müşterinin hesabına hemen yatırılıyor.

emekli-10-5gx0-cover.jpg

Denizbank, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için başvuru sürecini de basitleştirdi. Emeklilerin şubeye gitmeye gerek kalmadan bazı kolaylıklar yapıldı. Müşteriler, şubeye gitmeden Mobildeniz veya e-devlet üzerinden maaşlarını Denizbank'a aktarabiliyor. Ayrıca, 0850 222 0 800 numaralı iletişim merkezini arayarak veya Mobildeniz uygulaması üzerinden 3 yıl boyunca maaşlarını Denizbank'tan alma sözü vererek kampanyaya katılabiliyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için 18 yaşından büyük olmak ve en az 7.500 TL emekli maaşı almak gerekiyor. Birden fazla emekli maaşı alanlar için promosyon miktarı, maaşların toplamına göre belirleniyor. 18 yaş altındaki emekli maaşı alanlar ise velayet durumuna göre promosyon alabiliyor. Denizbank, bu kampanya ile emeklilere ekonomik destek sağlarken, aynı zamanda onlara kaliteli ve hızlı bir bankacılık hizmeti sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.