Bursaspor-Diyarbekirspor maçında polis sahaya girdi

Bursaspor-Diyarbekirspor maçında polis sahaya girdi
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbekirspor ile mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Karşılaşmayı Diyarbekirspor 2-0 kazanırken, konuk ekibin 81’inci dakikasında 2'nci golünü atan Bünyamin'in sevincini, Bursaspor taraftarlarının olduğu tribüne karşı el ve kol işareti ile kutlamasıyla gerginlik çıktı. Uzzatma dakikalarında her iki takımın oyuncularını karşı karşıya getirdi.

Futbolcular arasında kavga çıkarken, mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy, 3'ü Diyarbekirspor oyuncusu olmak üzere 5 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

bursas2.jpg

bursas3.jpg


TFF 2'nci Ligde zor günler yaşayan Bursaspor, bugün 100. Yıl Atatürk Stadyumu’nda Diyarbekirspor'u konuk etti. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekipten Yasin'in 25’inci dakikada attığı gol ile 1-0 bitti.

bursas5.jpg

bursas6.jpg

Çekişmeli geçen 2. yarıda Diyarbekirspor, 81’inci dakikada Bünyamin’in ayağından 2'nci golünü kazandı. Golün ardından sevincini Bursaspor taraftarlarının bulunduğu tribüne doğru el ve kol işareti yaparak kutlayan Bünyamin ile Bursasporlu futbolcular arasında tartışma başladı Taraftarların da tepki gösterdiği oyuncuya, hakem Burak Taşkınsoy, sarı kart gösterdi.

bursas7.jpg

Maçın uzatma dakikalarında Bursasporlu Çağatay, Bünyamin'e sert müdahalede bulununca, oyuncular arasında yeniden tartışma çıktı. İki takım oyuncuları da tartışmaya katılınca, saha içinde arbede başladı.

Hakem, olayların durulması için karşılaşmayı durdururken, her iki takımın yedek oyuncuları da saha içinde ve koridorda kavga etmeye başladı.

Çevik kuvvet polisleri, sahada ve soyunma odası koridorunda önlem alırken, hakem Burak Taşkınsoy, 10 dakika boşluktan sonda tekrar başlattığı maçı bitirdi.

Karşılaşma sonrası her iki takımın oyuncuları, polis kontrolünde soyunma odasına götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.