İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi 'Alıp alıp kenara atın'

İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi 'Alıp alıp kenara atın'
Altın fiyatları güne güçlü bir yükselişle başladı. Ons altın, 2283 dolardan işlem görürken, iç piyasada ise altın gram fiyatı 2350 TL civarında seyrediyor. Bu yükselişlerin yanı sıra Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu.

İslam Memiş, yılın ikinci çeyreğine girilmesiyle birlikte altında yeni rekorlar beklentisini işaret etti.''Ons altın tarafında ciddi bir yükseliş gözlemliyoruz. Özellikle 2300 dolar seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyenin test edileceğini öngörüyoru.'' dedi.

Ancak İslam Memiş, ons altının 2200 dolar ve üzerindeki seviyelerde alım için uygun olmadığını belirtti. "Kesinlikle bu seviyelerde ons altın alımı tavsiye etmiyorum. Ben ons altın için sert bir düşüş öngörüyorum ve 2125 dolar seviyesi hala beklediğim bir destek noktası." diye ekledi.

Foto - İslam Memiş altın için alım fırsatını rakam vererek duyurdu

GRAM ALTINDA ALIM FIRSATI !

Gram altın konusunda ise Memiş, "Ons bazında düşüşler bekliyorum ancak yıl genelinde gram altın için pozitif bir seyir öngörüyorum. Dolayısıyla, gram altın fiyatları zaman zaman aşağı yönlü baskı görebilir ancak bu durum alım fırsatı olarak değerlendirilebilir." şeklinde konuştu.

"Altın gram fiyatı şu anda 2400 TL civarında seyrediyor ve bu seviyeden çok uzaklaşmıyor. Ons altındaki düşüşler, gram altın için alım fırsatı yaratacaktır." diyen Memiş, yatırımcılara altın piyasasını yakından takip etmeleri ve düşüşleri değerlendirme çağrısında bulundu.

Son olarak, "Gram altın alıp beklemek iyi bir strateji olabilir çünkü bu yıl boyunca her ay yeni rekorlar görülebilir." diyerek yatırımcılara ileriye dönük bir perspektif sundu.

Foto - İslam Memiş altın için alım fırsatını rakam vererek duyurdu

"HER AY YENİ REKORLAR GELECEK"

Gram altın için her ay yeni rekor kırılacak diyen İslam Memiş Gram altını alıp alıp kenara atın şeklinde yorumda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.