Ender Saraç’ın gizli tarifi iştahı bıçak gibi kesiyor 'Karın yağlarınız mum gibi eriyecek'

Ender Saraç’ın gizli tarifi iştahı bıçak gibi kesiyor  'Karın yağlarınız mum gibi eriyecek'
Zayıflamak isteyenler için mucizevi bir yiyecek arayanlara sevindirici bir haber var… Dr. Ender Saraç’ın önerisi sandaloz sakızı tüketmek. Öyleyse sandaloz sakızı nedir, kilo vermek için sandaloz sakızı nasıl tüketilir?

Göbek yağları, yetişkin her insanın başına dert olan sorunlardan biridir. Sağlıksız beslenme, hareketsiz bir yaşamı benimseme, spor yapmama gibi sebeplerle oluşan bölgesel yağlanmanın önüne geçmek bazen aşırı zor olur. Ancak tığ gibi olmak imkansız değil.

Zayıflayıp kilo vermek ve fazlalıkları atmak isteyenler için en etkili çözüm doktorların önerdiği doğal formüller. Ancak bunun yanında yediklerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Peki, doktor Ender Saraç’ın zayıflamaya yardımcı formülü sandaloz sakızı nasıl tüketilir?

sandaloz1.jpg

SANDALOZ SAKIZI NEDİR?

Birçok kişinin aşina olmadığı sandaloz sakızı, Kuzey Afrika topraklarında yetişiyor. Bitki özünden elde edilen sandaloz sakızı aslında doğal bir reçine. Aynı limon tuzu gibi görünen sandaloz sakızı, yağ yakmanızı hızlandırma ve dolayısıyla iştah kapatma özelliğine sahip olmasıyla biliniyor.

SANDALOZ SAKIZI FAYDALARI NELER?

Göbek yağlarından şikayetçi olan ve sağlıksız beslenme sonucu aşırı kilo almaya başlamış kişiler sandaloz sakızının faydalarını öğrenmek istiyor. Çünkü Dr. Ender Saraç bu yiyeceğin kilo vermeyi sağladığını ifade ediyor. Öyleyse sandaloz sakızı nasıl tüketilir diye soruyorsanız öncelikle faydalarını öğrenmelisiniz.

sandaloz2.jpg

  • Vücuttaki aşırı yağlanmayı önleyip yağ yakmanıza destek olur.
  • İştahı kapatarak kilo vermenize yardımcıdır.
  • Sindirim sistemini düzene sokar.

sandaloz3.jpg

  • Bağırsak sağlığını düzenler.
  • İshale karşı önleyicidir.
  • Romatizma ağrısı çekenler için iyi bir seçenektir.

sandaloz4.jpg

KİLO VERMEK İÇİN SANDALOZ SAKIZI NASIL TÜKETİLİR?

Vücuttaki yağ depolarını eritmek isteyenler için sandaloz sakızının en iyi kullanımı öğütülüp içine sirke karıştırılarak tüketmektir. Bunun için ihtiyacınız olan 1 çay kaşığı öğütülmüş sandaloz sakızı, 1 bardak su ve 1 yemek kaşığı elma sirkesidir. Tüm bunları karıştırıp yağ yakmak istediğiniz dönemlerde kullanabilirsiniz.

Toz olarak tüketilebilen sandaloz sakızı, aynı zamanda çiğnenebiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.