Emekli maaşını o bankaya bağlayanlara geri ödemesiz 8 Bin TL fırsat

Emekli maaşını o bankaya bağlayanlara geri ödemesiz 8 Bin TL fırsat
TEB, emekli maaşlarını kendi hesaplarına aktaran müşteriler için özel bir emekli kampanyası düzenledi.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaş müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde, emekli maaşını TEB'e taşıyan müşteriler, birçok avantajdan yararlanabilecek. Bankanın resmi açıklamasına göre, bu avantajlar arasında, yüksek faizli mevduat hesabı, ücretsiz havale ve EFT, indirimli kredi kartı aidatı, uygun faizli ihtiyaç kredisi ve daha fazlası bulunuyor. Bu kampanya, SSK, Bağ-kur ve diğer emeklilik türlerindeki müşteriler için geçerli.

TEB, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanyaya katılmak için 36 ay boyunca maaşını TEB'den almayı kabul etmek ve en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor. Bu talimatlardan birinin elektrik faturası olması şart. Kampanya kapsamında emeklilere net 8,000 TL'ye varan nakit promosyon verilecek.

teb-bankasi.jpg

TEB'in emekli promosyon kampanyası, emekli maaş müşterilerine birçok avantaj sunmaya devam ediyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekli maaş müşterileri, maaşlarını TEB'e taşıma işlemini kolayca gerçekleştirebilir. Yapmaları gereken tek şey, TEB şubeleri, CEPTETEB Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'nden başvuru yaparken, emekli promosyon kampanyasına dahil olmak istediklerini belirtmektir. Böylece, TEB'in sunduğu cazip promosyon ve hizmetlerden yararlanma fırsatı yakalayabilirler.

Emekli maaşını TEB'den alan müşterileri, kampanya kapsamında aylık maaşlarına göre farklı promosyon seçeneklerinden faydalanacaklar. Kampanyada, aylık maaşı 1,500 TL'ye kadar olan müşterileri 5,000 TL, 1,500 TL ile 2,500 TL arasında olan müşterileri6,000 TL, 2,500 TL ile 4,000 TL arasında olan müşterileri 7,000 TL ve 4,000 TL'nin üzerinde aylık maaşı olan müşterileri ise 8,000 TL değerinde nakit promosyon elde edecek.

26.jpg

Emekli aylığını TEB'e taşıyanlar, 8,000 TL'ye varan nakit promosyon kazanma fırsatı yakaladı. Bu kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler ise çok basit. Emekliler, TEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil veya TEB Telefon Bankacılığı kanallarından maaşlarını TEB'e transfer etmek için başvuru yapabilirler. Başvurudan sonra, taahhüt süresi içinde en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermek yeterli olacaktır. Otomatik fatura ödeme talimatları sayesinde, emekliler hem faturalarını unutmadan ödeyebilecek hem de nakit promosyon kazanabilecekler.

TEB'in emeklilere özel sunduğu bu kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Emeklilerin bu kampanyayı kaçırmamaları ve 8,000 TL'ye kadar nakit promosyonun sahibi olabilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.