Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler başvurabiliyor PTT 4 Bin 500 TL destek sağlayacak

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler başvurabiliyor PTT 4 Bin 500 TL destek sağlayacak
Yüksek gelen doğal gaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için sosyal destek sunuldu. Tam 4 bin 500 TL sosyal yardım yapılacak.

Doğal gaz ve elektrik faturaları kışın yükselince, birçok aile zor durumda kaldı. Devlet, bu ailelere yardım etmek için PTT aracılığıyla sosyal yardım paketi dağıtmaya başladı. Bu paketten yararlanmak isteyen aileler, 4 bin 500 TL'lik bir destek alabilecekler. PTT, Devlet'in bu sosyal yardım paketini duyurarak, vatandaşların ilgisini çekti.

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ FATURALARINA DEVLET’TEN DESTEK

Elektrik ve doğal gaz faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara yönelik olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile işbirliği yapan PTT, sosyal yardım paketi sunuyor. Bu paket, ekonominin zorlukları ile mücadele eden vatandaşların kış aylarında rahat etmesini sağlamayı amaçlıyor. Başvuru yapmak için belirli şartlar var. Bu şartları taşıyan vatandaşlar, başvuru tarihini kaçırmadan bu sosyal destek paketinden yararlanabilecekler.

4658448.jpg

SOSYAL YARDIM PAKETİ BAŞVURU DETAYI

Faturalarınızı ödemekte zorlanıyorsanız, devletin sunduğu sosyal yardım paketinden faydalanabilirsiniz. Bu paket sayesinde, elektrik faturalarınıza 500 TL ile 1000 TL, doğal gaz faturalarınıza ise 1500 TL ile 3500 TL arasında bir destek alabilirsiniz. Toplam destek miktarı 4500 TL'yi geçmeyecektir. Başvuru yapmak için, PTT şubelerine giderek veya E-Devlet sistemi üzerinden işleminizi yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.