Derbi öncesi Galatasaray'da deprem Torreira'dan veda gibi açıklama

Derbi öncesi Galatasaray'da deprem Torreira'dan veda gibi açıklama
Yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Torreira'nın açıklamaları deprem yarattı.

Trabzonspor derbisinin öncesinde Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Torreira'nın yaptığı açıklamalar moral bozdu.

Trendyol Süper Lig'de yarın Trabzonspor'la kritik bir maça çıkacak Galatasaray'da Lucas Torreira'nın açıklamaları şok etkisi yaptı. Lucas Torreira "gidiyor" dedirten açıklamalara imza attı.

Kritik maç öncesinde Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bu Uruguaylı Lucas Torreira, ESPN'e dikkat çeken bir açıklama yaptı. Açıklama, geçen yıl 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Arsenal'den Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen 27 yaşındaki ünlü futbolcunun gitmek için gün saydığını otaya koydu.

OYNAMAK İÇİN ÖLDÜĞÜ TAKIMI AÇIKLADI

Lucas Torreira, Arjantin'in Boca Junior takımına transfer olmak için can attığını dile getirdi. Yıldız orta saha oyuncusu açıklamasında en büyük hayallerinden birinin Boca Juniors'ta oynamak olduğunu, orada forma giymek için öldüğünü söyledi.

Boca Junior'un Başkanı Riquelme ile temasta olduğunu da sözlerine ekleyen Lucas Torreira, transferinin yakın olduğunu ima etti. Lucas Torreira, gitmek istemesinin nedenini ise uzun süredir Avrupa'da olmasını, evini ailesini özlemesi olarak açıkladı.

Şimdiye kadar futbolda hayalini kurduğu her şeyin gerçekleştiğini belirten Lucas Torreira, Güney Amerika'ya dönüşünün yakın olduğunu söyledi,

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.