Alperen Şengün rakiplerini ezdi geçit 'Kariyer rekorunu kırdı'

Alperen Şengün rakiplerini ezdi geçit 'Kariyer rekorunu kırdı'
Bu gece dünyanın en çok izlenen basketbol ligi olan NBA'de oynanan Houston Rockets, Utah Jazz maçında forma giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün kariyer rekorunu kırdı ve takımını zafere taşıdı.

Bu gece, dünyanın en prestijli, dünya çapında en çok izlenen basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, Utah Jazz ile karşı karşıya geldi. Houston Rockets’ın kendi evi olan Toyota Center’da oynanan dev müsabakayı binlerce kişi sahadan, milyonlarca kişi ise ekranları başından canlı olarak seyretti.

Resim

A Milli Basketbol Takım oyuncumuz olan Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, rakibi Utah Jazz’ı son saniye aldığı sayı ile yenmeyi başardı. Dev karşılaşmadan 127’ye 126’lık bir skor ile Houston Rockets zaferi ile sonuçlandı.

Temsilcimiz Alperen Şengün neredeyse her maçta gösterdiği üstün performansı bu maçta da devam etti ve özellikle sosyal medyada büyük övgü topladı.

ekran-alintisi3.jpg

NBA efsanesi olma yolunda hızla ilerleyen Şengün bu maçta, kariyer rekoru kırarak 37 sayı, 6 asist, 14 ribaund ile takımına büyük katıda bulundu ve çoğu zaman olduğu gibi yine takımının en iyisi oldu.

ekran-alintisi2.jpg

PERİYOTLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.