Alperen Şengün bu gece esip gürledi ‘Kariyerindeki üçüncü triple double’

Alperen Şengün bu gece esip gürledi ‘Kariyerindeki üçüncü triple double’
Bu gece NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, NBA devi Boston Celtics ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Alperen’in başarılı performansı bile takımını zafere taşımaya yetmedi.

Bu gece, dünyanın en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets ile Boston Celtics karşı karşıya geldi. Houston Rockets’in kendi evi olan Toyota Arena’da oynanan dev maç, milyonları ekranlara kilitlerken, sahada ise binlerce kişi dev karşılaşmayı nefessiz izledi.

Resim

A Milli Basketbol Takımı’nda da görev alan ve NBA’de gösterdiği başarılı performans ile bizleri gururlandıran Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi Boston Celtics’e karşı galip gelemedi.

ekran-alintisi2.jpg

Boston Celtiscs, dev müsabaka 107’ye 116’lık bir skor ile galip ayırlmayı başarıd. Temsilcimiz Alperen Şengün neredeyse her maçta gösterdiği üstün performansı ile yine adından söz ettirmeyi başarırken, Şengün’ün çabası bile takımını kurtarmaya yetmedi.

A Milli Basketbol oyuncumuz Alperen Şengün bu dev müsabakada, 24 sayı, 10 asist ve 12 ribaund ile yine takımının en iyisi olmayı başardı. Bu performans neticesinde Alperen Şengün, kariyerindeki 3. Triple-Double'ını da yapmış oldu.

PERİYOTLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.