Deprem gibi yıkım! Operatör öldü, 3 işçi yaralandı

Deprem gibi yıkım! Operatör öldü, 3 işçi yaralandı
Hatay'da kontrollü yıkılan 8 katlı ağır hasarlı bina, iş makinesinin üstüne devrildi. Bir operatör hayatını kaybetti, 3 işçi ise yaralandı.

Merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi’nde 8 katlı bir bina için yapılan incelemeler sonunda ağır hasarlı raporu verilerek yıkım kararı alındı.

Ağır hasarlı 8 katlı binanın yıkım esnasında iş makinesinin üzerine çökmesi sonucu hayatını kaybeden ekskavatör operatörünün Berkay Ten olduğu belirlendi.

Berkay Ten'in yaptığı paylaşım ise yürek kanattı.

oporetor.jpg

2 TEMMUZ GÜNÜ 'ENZAKDAYIM' PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Olayda hayatını kaybeden ekskavatör operatörü Ten'in geçen 2 Temmuz günü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafının altına 'Enkaz altındayım canım belki başka bahara' yazılı not yazdığı görüldü.

yikim2.jpg

Bina bitün alınan tedbirlerin ardından kontrollü olarak yıkılmaya başlandı. Ancak, yıkım sırasında 8 katlı bina, iş makinesinin üstüne devrildi.

yikim3.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaştı. Enkaz altında kaldıkları belirlenen 3 işçinin kurtarılması için de çalışma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.