Sultangazi'de orman yangını! Ellerinde bidonla ne yaptılar!

Sultangazi'de orman yangını! Ellerinde bidonla ne yaptılar!
Sultangazi Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı'nında iki noktada yangın söndürüldü. Yangını kaydeden bir vatandaşın kamerasına ise ellerinde bidon bulunan iki kişi takıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sultangazi Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı'nda iki noktada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. İki farklı noktada çıkan yangın havadan ve karadan müdahalelerle geniş alana yayılmadan kısa sürede söndürüldü.

Yangın esnasında ormanda piknik yapan vatandaşlar da söndürme çalışmasını izledi. Polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan, yangını çıkardıkları iddia edilen 2 kişinin alevlerin arasından ellerinde bidonla çıktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

sultangazi1200.jpg

ELLERİNDE BİDONLARLA ÇIKTI

Sultangazi Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere helikopterle havadan müdahale ediliyor. Yangını çıkardığı iddia edilen iki kişinin de alevlerin olduğu yerden ellerinde bidonla uzaklaşması kameraya yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.