Gururumuz Ebrar Karakurt'tan duygu dolu paylaşım! Türkiye bu mesajı konuşuyor

Gururumuz Ebrar Karakurt'tan duygu dolu paylaşım! Türkiye bu mesajı konuşuyor
7'de 7 yaparak olimpiyat elemelerini namağlup tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı Paris’teki olimpiyatlara katılım hak kazandı. Takımın yıldızlarından Ebrar Karakurt'tan ise duygulandıran bir Atatürk mesajı geldi.

Türkiye'nin 100. yılını yaşına gireceği şu günlerde Ebrar Karakurt "Mustafa Kemal Atatürk’ün kızları olarak Türk kadınını gururla ve onurla temsil edeceğimiz nice yazlarımız olsun" dedi.

Filenin Sultanları'ndan bir zafer daha: 7'de 7 yaptı, üst üste 22. galibiyetini aldı Filenin Sultanları'ndan bir zafer daha: 7'de 7 yaptı, üst üste 22. galibiyetini aldı

Türkiye, yaşantısı ve tercihleri ile çok eleştirilen genç yıldız Ebrar Karakurt'un bu duygu ve vatan sevgisi dolu mesajını konuşuyor.

ebrarkapaylasim.jpg

Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Tek amacımız ay yıldızlı bayrağımızı en yukarıda dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı başımız yukarıda gururla okumaktı...
Nereden nasıl başlasam bilemiyorum… Yıllardır hayalini kurduğumuz anların gerçek oluşuna şahit olduk. Mükemmel bir milli takım sezonu geçirdik. Oynadığımız 31 maçın 28 ini kazanarak tarihi bir başarıya imza attık. VNL Şampiyonu olduk, Avrupa Şampiyonu olduk. Bunlarla yetinmeyip 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılım hakkı kazandık.


Tüm yaz boyu tek amacımız ay yıldızlı bayrağımızı en yukarıda dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı başımız yukarıda gururla okumaktı. Tüm yaz omuz omuza savaştığım takım arkadaşlarıma ve teknik ekibimize teşekkürü borç bilirim. Bizleri destekleyen herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sizlerle çok daha kolaydı. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN kızları olarak Türk kadınını gururla ve onurla temsil edeceğimiz nice yazlarımız olsun. Voleybol ile kalın.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.