Ödemeler nakit! İşte faizsiz 500 bin TL'lik kredi şartları

Ödemeler nakit! İşte faizsiz 500 bin TL'lik kredi şartları
İşim yok param yok diyenler için bir banka 500 bin TL'lik sıfır faizli kredi kampanyası başlattı. Ancak faizsiz kredi almak o kadar kolay değil. İşte bankanın kredi verme şartları...

Halk bankası 500 bin TL faizsiz kredi kampanyasına başladı. Faizsiz kredi kampanyası KOSGEB desteği ile şartları yerine getirenlere hemen ödeniyor.

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası dahilinde 500 TL faizsiz kredi kampanyası başladı.

PARAM YOK İŞİM YOK DİYENE İŞ KURMA İMKANI

Halkbank resmi sitesinde iş kuracak kadın girişimcilere kullandıracağı 500 bin TL'ye kadar faizsiz kredi şartlarını duyurdu.

Halkbank, konuya ilişkin, "Kadın Kooperatiflerinin desteklenmesi, sayısının arttırılması, finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi, faaliyetlerinde etkinliğin ve verimliliğin sağlanması amacıyla Türkiye’de ilk defa “Kadın Kooperatifleri Destek Paketi” Bankamız tarafından oluşturulmuştur.

Kadın Kooperatiflerinin nakit krediden Bankacılık hizmetlerine kadar tüm ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde hazırlanmış olan özel destek paketimiz ile üreten kadınlarımızın yanındayız" ifadeleri kullandı.

SIFIR FAİZLE 500 BİN TL KREDİ NASIL ALINIR?

Kampanyadan faydalanmanız için KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlamış olmanız, 35 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Azami kredi limiti ise Halkbank tarafından 300 bin TL olarak belirlendi.

Eğer en az 1 yıllık ustalık belgesin varsa, meslek dalınızda bir yıl içinde bir işletme kurmayı denediyseniz işiniz daha kolay. Bu şartları sağlayan kadın girişimciler için kredi limiti 500 bin TL ve kredi karşılığı nakit ödeniyor.

Aynı 500 bin TL'lik kredi limiti kaybolmaya başlayan meslek kollarında çalışmayı planlayan girişimciler içinde geçerli.

Sıfır faizli kredi kullanmayı düşünenler Halkbank resmi sayfasında "Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi" başlıklı bölümü inceleyebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.