Çete çökertildi elebaşı yakalandı! “Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz”

Çete çökertildi elebaşı yakalandı! “Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli operasyonlarda “Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz” notuyla İnegöl Terkinler Çetesi çökertildiğini duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Sabah saatlerinde Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı takibi neticesinde Tefecilik, Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık ve İnsan Ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden Bursa merkezli operasyonlarda İnegöl Terkinler Çetesi çökertildiğini duyurdu.

"ŞEHİR EŞKİYALARININ TEPESİNE BİNECEĞİZ"

ekran-goruntusu-2023-09-26-090056.jpg

Tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından 'Şehir eşkiyalarının tepelerine bineceğiz, onlara göz açtırmayacağız, halkımızın huzurunu kaçıranların her an enselerindeyiz' notuyla operasyonun tüm detaylarını paylaştı.

ÇETE ÇÖKERTİLDİ ELEBAŞI YAKALANDI

ekran-goruntusu-2023-09-26-090107.jpg

Bursa İnegöl merkezli dört ayrı ilde düzenlenen operasyonda tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 kişi gözaltına alındı. 6 milyar TL değerinde gayrimenkule el konuldu. Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde 450 Jandarma personelinin katıldığı operasyonda 35 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, 6 Milyar TL değerindeki gayri menkul ve 31 şirkete el konuldu.

Ali Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde:

“İNEGÖL TERKİNLER ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ, SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ELE BAŞI YAKALANDI

BURSA İNEGÖL MERKEZLİ 4 AYRI İLDE DÜZENLENEN OPERASYONDA TEFECİLİK, YAĞMA, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK VE İNSAN TİCARETİ SUÇLARINI ÖRGÜTLÜ OLARAK İŞLEYEN 35 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

6 MİLYAR TL DEĞERİNDE GAYRİMENKULE EL KONULDU

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE KARŞI ARALIKSIZ MÜCADELE ETMEYE KARARLIYIZ

Bursa İl Jandarma Komutanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığımızın takibi neticesinde Tefecilik, Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık ve İnsan Ticareti suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Bursa İnegöl merkezli 4 ayrı ilde 450 Jandarma personelinin katıldığı operasyonda 35 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, 6 Milyar TL değerindeki gayrimenkul ve 31 şirkete el konuldu.

Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum

ŞEHİR EŞKİYALARININ TEPELERİNE BİNECEĞİZ. ONLARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

HALKIMIZIN HUZURUNU KAÇIRANLARIN HER AN ENSELERİNDEYİZ”

ekran-goruntusu-2023-09-26-084813.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.