Kamuya binlerce işçi ve memur alınacak! KPSS şartı yok

Kamuya binlerce işçi ve memur alınacak! KPSS şartı yok
İŞKUR, 36 farklı ilde belediye başkanlıkları bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu işçisi ve memur alımı yapılacağını duyurdu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla 36 farklı ilde belediye başkanlıkları bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 988 kamu işçisi ve memur alımı yapılacağını duyurdu. Kamudanhaber'de yer alan habere göre, KPSS şartsız işçi ve memur alımı için başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir ağır suçtan mahkûm olmamaları, askerlikle ilişiği bulunmamaları, görevi devamlı yapmalarına engel bir durumlarının olmaması ve ilan edilen pozisyonlar için belirlenen diğer başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR HANGİLERİ?

İŞKUR'un yayınladığı ilanlara göre; güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, büro personeli, danışma personeli, vasıflı-vasıfsız işçi, sekreter, şoför, tekniker, teknisyen, mühendis, çağrı merkezi personeli, belediye personeli, beden işçisi, iş makinası operatörü ve yardımcı personel kadrolarına alım yapılacak.

MAAŞ ARALIĞI NE KADAR?

Alınacak personellere, görevlerine ve kadrolarına bağlı olarak, 15-22 bin TL arasında maaş ödenecek. Bu, birçok aday için cazip bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

36 farklı ilde gerçekleştirilecek olan işçi ve memur alımı, birçok kişiye istihdam kapısı açacak. Adaylar, başvuru yaparak bulundukları veya tercih ettikleri illerde iş sahibi olma fırsatını yakalayabilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.