Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Arzum Onan'dan dikkat çeken yorum

Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Arzum Onan'dan dikkat çeken yorum
Arzum Onan'la 27 yıllık evliliğini bitiren ve bekar hayatını paylaşan Mehmet Aslantuğ, ‘acındırıyor’ iddialarına yanıt verdi. Arzum Onan’ın yorumu ise dikkat çekti.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Ünlü çift Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini 29 Mayıs sabahı ele ele girdikleri mahkeme salonundan yine ele ele çıkarak sonlandırmış, haklarında çıkan iddialara verdikleri duygu yüklü cevaplarla da bir süre gündemden düşmemişti. Instagram hesabından biten evliliği ile alakalı iddialara yanıt veren ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, aldatma söylentilerini reddetmiş ve ayrılık sebebi ile kendisinin de acı çektiğini ifade etmişti.

ekran-goruntusu-2023-09-26-143443.jpg

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu boşanmanın ardından ev hallerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış ve ardından hemen silmişti. Görüntülerde yumurta pişirip ütü yaptığı görülen Aslantuğ’un o halleri bazı magazinciler tarafından "Mehmet Aslantuğ ayrılığı atlatamadı", "Kendini acındırdı" şeklinde yorumlara neden olmuştu. Aslantuğ sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu çok konuşulan bekar hayatı ile ilgili paylaşımı hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

“ACINDIRACAK BİR KAFADA MIYIM SANIRSIN?”

ekran-goruntusu-2023-09-26-143617.jpg

Aslantuğ, "Ah benim tatlı dilli magazinci kardeşim. İki yumurta kırıp, iki gömlek ütüleme paylaştım diye, acındıracak bir kafada mıyım sanırsın. Yıllar önce bir söyleşide; 'Hiçbir kadın, geleceğini; bir adamın aşkına, samimiyetine, vicdanına, sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı. Muasır medeniyet başka türlü inşa edilemez' diyen biri olarak aynı yerdeyim ve tam da bu nedenle temsil etmeye çalıştığı duyguları kendi ilişkisi üzerinden haksızca çelmelenen bir adamın sesiyim" dedi.

“KONFOR ALANLARINI YOK SAYARAK YÜRÜYORUM”

ekran-goruntusu-2023-09-26-143630.jpg

"Birçok izleyici, mütecavizine aşık rollerden de ilham alabilir; ama ben, o rolün biricik meselesinin böyle bir aşkı meşrulaştırmak değil, o aşkla savaşmak olduğuna inanlardanım" diyen Aslantuğ, "Çoğu insan için önemli olan konfor alanlarını kaybetmemek olabilir; ama ben onları yok sayarak yürüyorum. Ah be kuzum, bırak aşkı, toplumu onarmak için az çok sözüm / emeğim var, sen bu açığa gıybet muhabbetiyle neyi onarmış oluyorsun?" açıklamalarında bulundu.

ARZUM ONAN’DAN KALPLİ EMOJİ

Çok konuşulan bu açıklamanın ardından doğum günü paylaşımında da bulunan Aslantuğ’a eski eşi Arzum Onan’ın kalpli emoji koyarak yorum yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-144432.jpg

Aslantuğ’un son paylaşımı şu şekilde:

KAPTANIN SEYİR DEFTERİ

VE… DEFTERİN SON SAYFASI !...

Başka zaman / başka duygularla yeni bir sayfa açıncaya kadar sağlıcakla kalın. Gönül verene minnettarım. Gönül koyanın da yolu bahtı açık olsun.

Bugün doğum günüm.

Geçen eylül de (2022 / 09 / 25) yaklaşan fırtınaların ilk ayak seslerini duyduğumda yazıp, açığa sunduğum şiirin bir kısmıyla veda etmeden, yaşam öyküme dair çok sonraları öğrendiğim bir gerçeği paylaşmak isterim.

ekran-goruntusu-2023-09-26-145842.jpg

Bazı arkadaşlarımıza hayli anlamlı gelecek, son zamanlardaki çırpınmalarıma hangi duygunun eşlik ettiğini hissedecekler belki... Belki bazılarına da hiçbir bir anlam ifade etmeyecek!

Babamı 48 yaşında bir kalp kriziyle kaybettik biz. İlk kriz... Benim yaşım dört

Mesleğe başladıktan yıllar sonra O’nu yakından tanıyan asker emeklisi bir ağabeyle tanıştım. Evine yemeğe davet etti.

“Nasıl olduğunu biliyor musun?” diye açmıştı konuyu. Ben de “Ayrıntı bilmiyoruz ne yazık ki” diye cevaplamıştım.

Birçok akşam olduğu gibi, o akşam da hep oturdukları meyhanede, birkaç yakın arkadaşıyla içmişler. Dağılma vakti, yolda başkalarıyla bir tartışma çıkmış. Durum karakolluk olmuş. Ertesi sabah hakim karşısındalar. Hakim, babamın arkadaşı, “Hayırdır Murat Bey” demiş. Öldüğü an !...

Utanma duygusunu kaybetmeyen bir gelecek diliyorum. Hepimize”

whatsapp-image-2023-09-26-at-14-31-25.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.