Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma nedeni ortaya çıktı! Acun Ilıcalı sessiz kalmadı

Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma nedeni ortaya çıktı! Acun Ilıcalı sessiz kalmadı
Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı’nın, eşi Meedo’dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Subaşı’nın boşanmak istediği, eski eşi Acun Ilıcalı’nın ise kararının arkasında olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da nikah masasına oturmuştu. Ardından Subaşı ve Alsaloussi Fas'ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğünle dünyavevine girmişti.

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin boşanma sebebinin şiddet olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı-Meedo çiftinin boşanma nedeni ortaya çıktı! Şeyma yaşadıklarına dayanamadı, Acun Ilıcalı sahip çıktı "Boşan, ben arkandayım" - Resim: 5

"BOŞAN, BEN ARKANDAYIM"

Balayında başlayan ve artarak devam eden gerilim hakkında Sabah'ın yazarı Bülent Cankurt, şu ifadelere yer verdi: "Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uyguluyormuş; yüzüne tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar takmaya kadar yapmadığını bırakmıyormuş. Şeyma da haklı olarak boşanmak için işlemlere başlamış. Bu süreçte çok yıpranan Şeyma'ya en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı'nın verdiğini öğrendim. Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı, kızının annesi Şeyma'ya, 'Boşan, ben arkandayım' demiş ve maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylemiş."

aa

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.