Dev teknoloji şirketi yeni halka arz olmuştu! Spor kulübünün resmi sponsoru oldu

Dev teknoloji şirketi yeni halka arz olmuştu! Spor kulübünün resmi sponsoru oldu
Reeder, 2023-2024 basketbol sezonu için Samsunspor Kulübü ile ana sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Reeder Teknoloji, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından tescil edilen bu anlaşma ile Samsunspor Basketbol Takımı’nın isminin Reeder Samsunspor Basketbol Takımı olarak değiştirildiğini bildirdi.

Reeder'da rekor büyüme: Son 3 yılda 4 katına çıktı! - ShiftDelete.Net

REEDR HALKA ARZ SÜRECİ

13-14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirdiği halka arzın ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin #REEDR hisseleri, 21 Eylül günü sabah seans açılışı itibariyle borsada alınıp satılmaya başlanmıştı.

ÇANAKKALE OLAY

Şirket, halka arz sırasında bireylere eşit dağıtım yöntemini tercih etmiş ve toplamda 215.000.000 lot hisse yatırımcılarına dağıtmıştı. Halka arz fiyatı hisse başına 9,30 TL olarak belirlenmişti.

Halka arz sürecinde yatırımcılara toplamda 46 lot (428 TL değerinde) pay dağıtımı gerçekleşmişti.

KAP AÇIKLAMASI

REEDR'ın Samsunspor Basketbol Takımı ile imzaladığı sponsorluk sözleşmesi hakkında KAP'a yapılan bildirim ise şu şekilde:

"Değerli Paydaşlarımız,

Şirketimizin 18.09.2023 tarih ve 2023/26 sayılı yönetim kurulu kararı gereğince;

Şirketimiz ile Samsunspor Kulübü arasında yapılan sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bugün tescil edilmiştir. Bu sözleşme gereğince, 2023-2024 basketbol sezonu boyunca ve 2024-2025 basketbol sezonunun resmi başlangıç tarihine kadar Samsunspor Kulübü Basketbol Takımı’nın ana sponsoru Reeder Teknoloji AŞ olmuştur. 2023-2024 Basketbol Ligi boyunca yapılacak müsabakalar sırasında takım “REEDER SAMSUNSPOR BASKETBOL TAKIMI” olarak anılacaktır.

Yaptığımız bu sponsorluk anlaşması sayesinde Samsun şehrinde ve Türkiye’de basketbola katkı vermenin yanı sıra, markamızın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflemekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur."

KAYNAK: HALKAARZ.NET

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.