California'da 22 yaşında bir Türk genci öldürüldü

California'da 22 yaşında bir Türk genci öldürüldü
Bir yıl önce Türkiye'den ABD'ye giden 22 yaşındaki Emre Bozkurt, aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

ABD’nin California eyaletinin San Leandro şehrinde, 22 yaşındaki Emre Bozkurt adlı bir Türk vatandaşı, kendi aracında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Bir yıl önce Türkiye’den taşınarak California’da yaşamaya başlayan Emre Bozkurt'a yöneliks aldırının, 24 Eylül sabahı saat 5 civarında meydana geldiği bildirildi.

ABD'li yetkililerden, Emre Bozkurt’u aracında vurup telefonunu gasp ederek kaçan şüpheliyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.emre.jpgAracının içinde ailesiyle görüntülü görüşme yaparken saldırıya uğrayan Bozkurt'un kuzeni Gürkan Ayhan'a, VOA Türkçe ulaştı:

“Emre, bir başka kuzeni ile görüntülü görüşme yaparken aracına siyahi bir genç yaklaşarak kapısını açıp başından ateş etmiş ve ardından telefonunu alıp kaçmış.”

Aile, Emre Bozkurt’un cenazesinin Türkiye’ye götürülmesi amacıyla gereken yasal işlemler için Los Angeles Türk Konsolosluğu ile iletişime geçtiğini belirtirken, cenazenin Türkiye’ye götürülmesi sırasında oluşacak masraflarla ilgili GoFundMe üzerinden bir kampanya başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.