Bodrum katında sakladıkları patatesler sonları oldu: Kan donduran detaylar ortaya çıktı

Bodrum katında sakladıkları patatesler sonları oldu: Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bir ailenin dört üyesini hayattan koparan felaketle ilgili ortaya çıkan detaylar şaşırttı.

Aynı aileden olan 4 üyenin, bodrum katına indikten sonra fenalık geçirerek yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medyada esrarengiz olarak olarak nitelendirilen olayın detaylarının ortaya çıkarılması, farklı sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.

TRAJİK SON YENİDEN GÜNDEM OLDU

Ardiye olarak bodrumlarını kullanan bir aile aldıkları patatesleri, yaşadıkları dairenin bodrumunda depoluyordu. Patateslerin bir süre sonra çürümeye başlaması ve durumun fark edilememesi ailenin trajik sonunu hazırladı.

UZMANLAR UYARIYOR

2014 yılında meydana gelen olay, bir sosyal medya kullanıcısının yeniden gündeme getirmesi ile kullanıcıların dikkatini çekti. Bodrum katında çürüyen patateslerden yayılan zehirli gaz kimsenin fark etmemesi sebebiyle bir ailenin yok olmasına neden oldu oldu. Uzmanların yeşil patateslerin saklanmamması veya tüketilmemesi gerektiğine dair uyarıları bulunuyor Öte yandan olgunlaşmamış ve filizlenen ya da çürüme belirtisi gösteren patateslerin tüketilmemesi ve direkt olarak çöpe atılması gerektiği vurgulanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.