Yandaş yazardan korkak emekli zammı eleştirisi Okuyan bir kez daha okudu

Yandaş yazardan korkak emekli zammı eleştirisi Okuyan bir kez daha okudu
AKP'ye yakınlığı nedeni ile yandaş yazar lakaplı Fuat Uğur'un yaptığı emekli maaşı eleştirisini görenler gözlerine inanamadı.

TÜİK’in açıkladığı enflasyon verileri üzerinden hesaplanan SGK, Bağ- Kur ve memur emeklilerinin zam oranlarının açıklanmasının ardından hemen hemen her kesimden isyan mesajları geldi. Eleştiri mesajları arasında en çok dikkat çeken mesaj ise yandaş yazar Fuat Uğur'un mesajı oldu.

Beklenmedik mesajında Fuat Uğur, hükümetin, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına yüzde 37.57, emekli memur aylıklarına da yüzde 49.25 oranında zam yaparak çok isabetli bir karar verdiğini söyledi. Fuat Oktay sosyal medya paylaşımına ironi ile devam etti.

İşçi emeklilerinin et, balık, muz, süt, tereyağı, peynir gibi ihtiyaçlarının olmadığını söyleyen Fuat Uğur onlara sadece ekmeğin yeterli olduğunu yazdı.

Fuat Uğur SGK, Bağ Kur ve memur emeklilerinin hepsinin kendi evleri olduğu için kira dertlerinin de olmadığını söyleyerek çalıştıkları süre içinde iyi para kazandıkları için bir elleri yağda bir elleri balda yaşadıklarını yazdı.

Fuat Uğur açıklamasında Türkiye’nin işçi değil memur devleti olduğunu belirterek “Ne yani, proletarya diktatörlüğü mü var Türkiye’de?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.