Ünlülerin dudak uçuklatan servetleri ' Duyan küçük dilini yutuyor'

Ünlülerin dudak uçuklatan servetleri ' Duyan küçük dilini yutuyor'
Ünlü isimlerin göz önünde olan lüks yaşantıları sebebiyle zaman zaman ne kadar para kazandıkları da merak ediyor.

Sanat camiasında sivrilenen ve birçok projeyle adını duyurmayı başarmış ünlülerin kazandığı paralar merak ediliyor. lüks yaşantıları giyim tarzları aşk yaşantıları kadar aldıkları paralar da konuşuluyor.

İşte beyan ettikleri rakamlara göre Türkiye’nin en zengin beş oyuncusu….

serenay.jpg

SERENAY SARIKAYA

Listenin birinci sırasında Serenay Sarıkaya ayrılıyor. Netflix platformu da dahil olmak üzere, farklı kanallarda bir çok projede yer alan Serenay Sarıkaya adanalı adlı diziyle başladı şöhret basamaklarını hızlı tırmandı. oyun serveti tam olarak 186 milyon TL.

hande.jpg

HANDE ERÇEL

Yer aldığı projeler kadar özel altıyla da gündeme gelen oyuncu… son dönemde bambaşka adlı bir diziyle ekran karşısındaydı. Canlandırdığı leyla karakteri ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. oyuncunun ağlama sahneleri birçok kez eleştirilerin odağı oldu. 249 milyon TL.

can.jpg

CAN YAMAN

Üç numaralı ise can Yaman var. Gazetecilerle yaşadığı polemikler gündeme gelen oyuncunun serveti tami tamına 311 milyon TL

meryem.jpg

MERYEM ÜZERLİ

İkinci sırada ise Meryem Üzerli yaralıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı karakterle önüne ün katan ve hafızalara Meryem özelliğinin serveti 320 milyon TL.

k.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ

Listenin birinci sırasında Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Türkiye'nin en beğenilen erkek oyuncularından biri olarak bilinen Kıvanç Tatlıtuğ var. Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Aslan karakterini canlandırmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.