Esra Ezmeci adeta şoke oldu 'Patronu zam yapmadı diye karısını...'

Esra Ezmeci adeta şoke oldu 'Patronu zam yapmadı diye karısını...'
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci konuğunun anlattıkları karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin moderatörlüğünde Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programında, izleyicileri şaşırtan bir itirafta bulunan konuğun hikayesi şok etkisi yarattı.

Programa katılan 30 yaşındaki Oktay Bey'in anlattıkları, izleyicileri şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-02-28-122959.png

Oktay Bey, canlı yayında yaptığı itirafta, patronunun maaşına zam yapmadığı için intikam aldığını iddia etti. Oktay Bey, "Patronum zam yapmayınca ben de bu duruma bir tepki olarak paramı artırma yoluna gittim ve patronun eşini baştan çıkarmaya çalıştım" şeklinde konuştu.

Bu şok edici itiraflar karşısında Esra Ezmeci, şaşkınlığını gizleyemedi ve konuğa olayı bir kez daha detaylı anlatmasını istedi.

ekran-goruntusu-2024-02-28-123006.png

Oktay Bey, özel bir giyim mağazasında kasiyer olarak çalıştığını belirterek, bir süre sonra zam talebinde bulunduğunu ancak patronunun isteğini yerine getirmediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlendiğini ve eşini baştan çıkararak patrona bir ders vermeye çalıştığını ifade etti.

Esra Ezmeci, Oktay Bey'e evlilik hakkındaki düşüncelerini sorduğunda, Oktay Bey'in "Evlilik insanı değilim" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-28-123012.png

Oktay Bey, patronunun eşinin kendisine aşık olduğunu ve patronunun yapmadığı tüm zammı eşinden aldığını iddia etti. Eşinin tüm ihtiyaçlarını ve sıkıntılarında nakit yardımda bulunduğunu belirterek, son olarak eşinden boşanmak istediğini söylediğinde bu isteği reddettiğini dile getirdi.

Ancak artık bu durumdan sıkıldığını ifade eden Oktay Bey, işten ayrıldığını söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-28-123018.png

Esra Ezmeci, son olarak konuğuna bu tarz intikamlardan uzak durması gerektiğini ve hataların asla başka hatalarla kapatılamayacağını vurgulayarak, "İlahi adaletin terazisi hiç şaşmaz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.