Metro İstanbul duyurdu: Adaylar ve sınav görevlileri ücretsiz kullanabilecek

Metro İstanbul duyurdu: Adaylar ve sınav görevlileri ücretsiz kullanabilecek
Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. Adaylar ve sınav görevlileri metroları ücretsiz kullanabilecek.

27 Nisan Cumartesi günü yapılacak e-YDS 2024/4 ve 28 Nisan Pazar günü yapılacak 2024-EKPSS sınavlarına girecek adaylar, sınava giriş belgelerini göstererek metro hatlarını ücretsiz kullanabilecek.

Bu imkan sınav görevlileri için de geçerli olacak.

Ücretsiz seyahat imkanı, sınav başlangıcının 2 saat öncesinden sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar geçerli olacak.

Metro İstanbul'un bu uygulaması, sınav stresini yaşayan adaylara büyük bir kolaylık sağlayacak. Adaylar, sınav günü ulaşım sorunu yaşamadan sınav merkezlerine rahatça ulaşabilecek.

Metro İstanbul sosyal medya hesabından ''27 Nisan Cumartesi günü yapılacak Elektronik Yabancı Dil Sınavı’na (e-YDS 2024/4) ve 28 Nisan Pazar günü yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (2024-EKPSS) sınav giriş ve görev belgelerini gösteren aday ve sınav görevlileri sınav başlangıcının 2 saat öncesinden sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar hatlarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilecektir'' açıklamasını yaptı.

metro.jpg

İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMAYA ALES DÜZENLEMESİ YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı (Ulaşım İstanbul), 21 Nisan Pazar günü yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2024-ALES/1) girecek öğrencilere ve öğretim üyelerine güzel bir haber vermişti.

Ulaşım İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, bu imkan sınavdan iki saat öncesi ile iki saat sonrası arasında geçerliydi.

Bu sayede adayların sınav merkezlerine rahat bir şekilde ulaşmaları ve sınav sonrasında evlerine dönmeleri sağlandı.

Ulaşım İstanbul sosyal medya hesabından "Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1)” girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlilerimiz istanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir." şeklinde paylaşım yapmıştı.

ibbb.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.