Şeyma Subaşı’nın eski eşi Meedo aşkını buldu 'Netflix yıldızı çıktı'

Şeyma Subaşı’nın eski eşi Meedo aşkını buldu 'Netflix yıldızı çıktı'
Şeyma Subaşı'nın görkemli düğünle evlenip boşandığı eski eşi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin kendisine Netflix yıldızı yeni bir aşk bulduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğiyle tanınan ve boşandıktan sonra yaşadığı lüks hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Mısırlı şeyhin oğlu iş insanı Mohammed Alsaloussi ile günler süren bir düğünle evlenmişti.

seyma-subasi-meedo.webp

Subaşı, bu evliliğinin üzerinden 4 ay geçmeden Meedo olarak anılan Alsaloussi’den boşanmıştı. Meedo, ayrılık sonrası yeni aşklara yelken açtı.

Subaşı’nın eski kocası Meedo’nun sonunda aradığı aşkı bulduğu öne sürüldü. Mısırlı milyarder Meedo’nun sevgilisi Netflix’in yıldızı çıktı.

ANLI ŞANLI DÜĞÜN 4 AY SÜRMÜŞTÜ

Subaşı ile Meedo evliliği, 3 gün 3 gece süren düğünle başlamış, 4 ay içinde bitmişti. Çiftin boşanma iddiaları aylar önce gündemi orta yerinden sarsmıştı. 29 Eylül’de tek celsede boşanan çiftten Meedo’nun Subaşı’ya şiddet uyguladığı ve aldattığı iddia edilmişti. İkili, tek celsede boşandıktan sonra Meedo’nun yeni aşklara yelken açtığı konuşulmaya başlandı.

meedo3.webp

NETFLİX YILDIZIYLA SEVGİLİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Şeyma Subaşı’nın eski kocası Meedo’nun yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren Meedo ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Öne sürülen iddiaya göre Meedo’nun, Netflix’te yayınlanan ‘Dubai Bling’ isimli reality şov programındaki milyoner LJ Loujain Adada ile birliktelik yaşadığı düşünülüyor.

meedo2.webp

meedooo.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.