Erdal Beşikçioğlu’ndan büyük jest 'Ankara’nın meşhur yemeğini tüm salona ısmarladı

Erdal Beşikçioğlu’ndan büyük jest 'Ankara’nın meşhur yemeğini tüm salona ısmarladı
Oğuzhan Uğur’un ‘Mevzular Açık Mikrofon’una Erdal Beşikçioğlu katıldı. Ünlü isim tüm salına ısmarladığı yiyecekle dikkat çekti.

Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü yaptığı ve siyasileri konuk etmesiyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının son bölümüne oyuncu ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu konuk olarak katıldı. Beşikçi, stüdyodaki seyircilere yaptığı jestle gündemin çok konuşulanları arasına girdi. Olayı Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından paylaştı.

ANKARA’NIN ÖZEL YİYECEĞİNİ SEÇTİ

Yerel seçimler öncesinde siyasilerin çalışmaları sürerken Oğuzhan Uğur da konuklarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Belediye başkan adaylarını programa alarak büyük bir izleyici kitlesine erişen Uğur’un yeni konuğu CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Aynı zamanda oyuncu olan ünlü isim, programda öyle bir şey yaptı ki, salonda gülüşmeler ve alkışlar koptu.

t25-oguzhan-ugurdan-sert-ciki-264.webp

Beşikçioğlu, salondaki seyircilere Ankara’nın özel kebap seçeneği olan Aspava ısmarladı. Bu davranış hayranlık uyandırırken, esprileri de beraberinde getirdi.

“ERDAL BEY BU PARA NEREDEN GELİYOR?”

Beşikçioğlu’nun, çekimleri bu bölüm için Ankara’da yapılan programın Ankara ile özdeşleşen yiyeceği Aspava ısmarladığını söylemesi üzerine sosyal medyanın gündemine oturdu. Bunun üzerine Oğuzhan Uğur, “Erdal Bey bu para nereden geliyor?" sorusunu esprili şekilde sordu. Uğur’un sorusu alkışlanırken bir yandan da salonu kahkahalara boğdu.

oguz.jpg

SİMİT VE KOKOREÇTEN SONRA ÇITAYI YÜKSELTTİ

Geçen yıl seçim öncesi Uğur’un programına çıkan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, uzun süren yayında tüm salona kokoreç ısmarlayacağını söylemiş, bu sözüyle gençler tarafından coşkuyla karşılanmıştı. Ardından TİP üyelerinden tüm salona simit ısmarlanmıştı. Beşikçioğlu’nun jestiyse şimdiye kadarkiler arasında en dikkat çekicisi olarak kayıtlara geçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.