Turşunuz bu taktikle asla erimeyecemeyecek 'Suyuna bir kaşık ekleyin'

Turşunuz bu taktikle asla erimeyecemeyecek 'Suyuna bir kaşık ekleyin'
Mükemmel turşular yapmak bu püf noktasıyla zor değil. Herkes kurduğunuz turşulara bayılacak. 40 yıllık turşucuların tarifi...

En iyi malzeme izletseniz de mükemmel lezzette turşular yapmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Fermantasyon yöntemi ile hazırlanan bu gıda vücut için oldukça faydalı olmasına rağmen eğer doğru ölçülerle yapılmazsa ziyan olup çöpe gidebiliyor.

tursuu.png

Peki tam kıvamında ve lezzetli turşular nasıl yapılıyor? İşte usta turşucuların yıllardır uyguladığı o yöntem.

TURŞU NASIL KIVAMINDA OLUR?

8 adetacur

5adetsalatalık

4 adetyeşil domates

4adethavuç

Üzüm sirkesi ve 2 adet limon dilimini de ekledikten sonra içine 1 çay kaşığı şeker ekleyin. Turşularınızın nasıl kıtır kıtır ve diri olduğunu görünce inanamayacaksınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.