Bu test algınızın duyarlılığını ölçülüyor 'Sizi ne tetikliyor'

Bu test algınızın  duyarlılığını ölçülüyor 'Sizi ne tetikliyor'
Sosyal medyada viral olan ilginç testlerden biri de algınızın duyarlılığını ölçen bu test. Sadece algısı yüksek olanlar cevabı doğru bulabiliyor

Zeka testlerinin beyninizin pratik yapmasını sağlayarak alzheim riskini önlediği bilimsel bir gerçek. Türlerine göre farklılıklar gösteren bu testler kişiliğiniz hakkında da ipuçları verebiliyor. Algınızın ne kadar açık olduğuna dair ve farkındalık yüksekliğimize dair sizi sınıyor.


HER YAŞTAN İNSAN RAĞBET GÖSTERİYOR
Farklı düzeylerde farklı çeşitlerde olan zeka testleri her yaştan insan için eğlenceli birer aktivite olarak da görülüyor. Bu zeka testi sayesinde hem algınızın açıklığı hem de neye daha duyarlı olduğunuzu saniyeler içinde ölçebilirsiniz.


FİLLERİN ARASINDAKİ GİZLİ KALBİ BULUN
Resimde rengarenk filler görüyorsunuz Bu fillerin arasında gizli bir kalp var. Eğer algınız yeterince açık ve duyarlılığınız fazla ise bu kalbi saniyeler içinde fark etmeniz mümkün. Yalnız acele etmeyin kendinize birkaç dakika verin.

fil-001.jpg


İŞTE CEVAP
Hala bulamadınız mı? O halde açıklayalım; sizin için cevabı kırmızı daire içerisinde dikkat düzeyinizi yükseltmek için bu tarz testlerden daha fazla yararlanabilirsiniz.

cevap.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.