Kalıcı oje severlere kötü haber 'Uzmanından kritik uyarı'

Kalıcı oje  severlere kötü haber 'Uzmanından kritik uyarı'
Yeni trend kalıcı oje hakkında uzmanı kritik uyarılarda bulundu.

Bakımlı eller ve güzel tırnaklar şıklığınızı tamamlayan detaylardan birisidir. Bir yandan ev işleri yaparken bir yandan da ellerinizi bakımlı tutmak zor olabiliyor çünkü sürekli suyun içinde olması ya da temizlik malzemeleriyle yaptığınız işlemler ellerinizi veya tırnaklarınızı yıpratabiliyor.


YENİ TREND KALICI OJE
Günümüzde birçok kadın daha bakımlı Eller istedikleri için ya da daha güzel tırnaklar görmekten hoşlandıkları için kalıcı oje ya da takma tırnağı tercih ediyor. Ancak uzmanların ifade ettiğine göre bu işlemler tırnaklarınızı yıpratıyor. Öte yandan tırnakları havasız bıraktı gerekçesiyle sıklıkla uygulanması tavsiye edilmiyor.

UZMANLAR UYARIYOR
Kalıcı tırnak işlemlerinin tırnak yüzeyine zarar verdiği uzmanlar tarafından sıklıkla vurgulanıyor. Uşak Gündem'de yer alan habere göre; Uzm. Dr. Ceylan Emir konuya ilişkin olarak; “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” ifadelerini kullanarak kalıcı oje konusunda kadınları uyardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.