Saniyeler içinde bulmak imkansız Farklı ananası bulmak için 130 IQ'ya sahip olmak gerek

Saniyeler içinde bulmak imkansız Farklı ananası bulmak için 130 IQ'ya sahip olmak gerek
Bu testte gözlerinizi kamaştıracak bir optik illüzyon var. Resimdeki ananaslar arasında bir tanesi diğerlerinden farklı. Bakalım bulabilecek misiniz?

Bu görseldeki farklı ananası bulmak için gözlerinizi kamaştıran bir optik illüzyonla karşı karşıyasınız.

nm-fgxbf.jpg

Bu zeka testi, görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi sınayan bir bulmaca. Bir sayfa dolusu ananas arasında, diğerlerinden küçük bir farkla ayrılan bir tanesi var.

Bu farklı ananası 5 saniyede bulabilenler, yüksek IQ'lu olduklarını kanıtlamış oluyorlar. Bu sizin de başarabileceğiniz bir şey mi? Eğer öyleyse, hemen deneyin ve kendinizi test edin.

Eğer 5 saniyede bulamadıysanız, üzülmeyin. Bu, sizin zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece bu tür görsel bulmacalarda daha fazla pratik yapmanız gerekiyor.

Doğru cevabı merak ediyorsanız, haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Resme yakından bakınca, ananasların birinde diğerlerinden farklı bir detay olduğunu göreceksiniz. Bu detay, ananasın yapraklarının şekliyle ilgili. Diğer ananasların yaprakları düzgün ve simetrik iken, farklı olanın yaprakları eğri ve asimetrik.

Bu zeka bulmacası, görsel algınızı ve dikkatinizi ölçen bir test. Eğer ilk bakışta farklı ananası bulduysanız, görsel zekanız ve bilişsel yetenekleriniz gelişmiş demektir. Eğer bulamadıysanız da ümitsizliğe kapılmayın. Bu tür bulmacalarla kendinizi geliştirebilirsiniz.

comnb.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.