Türkiye Müge Anlı'daki olayı konuşuyor ' Evine su getiren adama 500 bin TL'sini kaptırdı'

Türkiye Müge Anlı'daki olayı konuşuyor ' Evine su getiren adama 500 bin TL'sini kaptırdı'
Müge Anlı'da izleyecilerin şaşkınlık yaşadığı bir olay daha ele alındı.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programın Müge Anlı da Türkiye’yi ekrana bağlayan bir konu ele alındı. Dördüncü Üniversitesini okuyan genç bir kadın Sucu sevgilisi tarafından dolandırdığını iddia ederek programa başvurdu.

whatsapp-gorsel-2024-03-07-saat-09-03-56-6ad7503f.jpg

Sevgilisiyle nasıl tanıştığını anlatan genç kadın, üç üniversite bitirdigini sevgilisinin ise su satıcısı olduğunu üç yıl önce tanıştıklarını ve sevgilisinin kendisine kredi çektirip kendisine borçlandıdığını ifade etti.

NASIL ŞÜPHELENDİ?

Genç kadının anlattıkları Müge Anlı ile birlikte stüdyoyu da şaşırttı. Eroğlu; "Borçlar geldiğinde de birinci taksiti ödedi sonra ödememeye başladı. Ailem üzerinden tehdit etti ve korkuttu beni. Tatlı dille kandırıldım. 'Seni seviyorum hadi bana banka şifreni at' dedi. Bir gün dolandırıldığım aklıma gelmedi" ifadelerini kullandı. Genç kadının sevgilisinden şüphe etmesine neden olan olay ise kendi ifadesine göre; Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ele alınan Hasan Hüseyin Çelik cinayetiydi.

'ORTADA HİÇBİR ŞEKİLDE TEHDİT YOK'

Canlı yayına katılan iddaların odağındaki Oğuzhan isimli şahıs ise , "Ekranı şimdi açtım. Ortada hiçbir şekilde tehdit yok. Bütün mesajlarının ekran görüntüsünü aldım. Çektiğimiz olan kredi var ama ödemelerim de var" diyerek iddiaları reddetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.