SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan Hafize Gaye Erkan’a olay gönderme

SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan Hafize Gaye Erkan’a olay gönderme
SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan Hafize Gaye Erkan’a '‘enflasyonu apartman görevlisi açıklasın’ söylemi gündem oldu.

Hafize Gaye Erkan’ın apartman görevlisi ile olan diyaloğuna gönderme yapan SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un, ‘enflasyonu apartman görevlisi açıklasın’ söylemi gündem oldu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a bir takım açıklamalarda bulundu. Merkez Başkanı Erkan, yüksek kiralardan şikayette bulunurken, İstanbul'da ev bulamadıklarını açıkladı. Erkan, annesinin yanına taşınmak zorunda kaldıklarını belirtirken, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diye çıkışta bulundu.

zgur.jpg

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın apartman görevlisiyle diyaloğu da dikkat çekti. Erkan,"Apartman görevlimiz olan Sadık Abi’ye de çoğu zaman fiyatları soruyorum. Onu sorguya çekiyorum. Ben ‘indi’ diyorum. O ‘inmedi’ diyor. Sürekli “Fiyatlar inmedi, istersen git şu soğanın fiyatına bir bak” söylemi sosyal medyada gündem oldu.

gaye-erkan.jpg

ERDURSUN'DAN OLAY GÖNDERME

Son olarak sosyal medyada SGK Uzmanı Özgür Erdursun konuya dair mizahi bir paylaşım yaptı. Erdursun’un “Enflasyonu Merkez Bankası Başkanının apartman görevlisi Sadık abi açıklasın” söylemi gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.