Nurgül Yeşilçay sevgilisiyle özel anını paylaştı 'Eklediği anlamlı şarkı dikkat çekti

Nurgül Yeşilçay sevgilisiyle özel anını paylaştı 'Eklediği anlamlı şarkı dikkat çekti
Oyuncu Nurgül Yeşilçay, film yapımcısı sevgilisi Necati Kocabay’ın doğum gününe özel paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun hikayesine eklediği anlamlı şarkı gülümsetti.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla ve burada esprili video paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü isim, takipçilerini gülümsetirken özel hayatından detayları paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Yeşilçay, bu kez, erkek arkadaşı film yapımcısı Necati Kocabay’ın doğum gününe özel bir fotoğrafı Instagram hesabının hikayelerinden takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına eklediği şarkı dikkat çekti. Şarkının anlamlı sözleri, görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

64c752674e3fe11c78fbca72.webp

“SENİ ANAN BENİM İÇİN DOĞURMUŞ”

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Necati Kocabay’ın doğum gününü kutlamak için Instagram hesabının hikayelerinde bir kutlama fotoğrafı paylaştı.

Paylaşımına “Aşşşkıımm” notunu düşen ve Kocabay’ı etiketleyen ünlü isim, aynı zamanda Ebru Yaşar’ın en sevilen şarkılarından olan “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” şarkısını da arka plana ekledi.

nurgul-yesilcayyy.jpg

Başarılı film yapımcısı Necati Kocabay’ın yaklaşık 10 saat önce paylaştığı fotoğrafı kendi profiline eklediği anlaşılan Yeşilçay’ın fotoğrafa eklediği şarkının sözleri oldukça manidar bulunarak gülümsetti.

askimmmm-iyi-ki-dogmussun-iyi-ki-hayatimdasin-ruhlarimiz-coook-onceleri-bulusmus-ama-biz-bu-gunden-4-yil-once-bulusmusuz-seni-cok-seviyorum-sen-ben-degirmenlere-karsi-birer-guclu-savasci.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.