Nurgül Yeşilçay’dan esprili diyet yorumu 'Sosyal medyaya damgasını vurdu'

Nurgül Yeşilçay’dan esprili diyet yorumu 'Sosyal medyaya damgasını vurdu'
Son dönemde sosyal medyadaki güldüren paylaşımlarıyla ilgi odağı olan Nurgül Yeşilçay’dan yeni bir video düzenlemesi geldi. Dizisinden kesitlerle diyet göndermesi yapan ünlü oyuncu yüz binlerce beğeni topladı.

Sosyal medyanın merakla takip edilen ünlülerinden biri olan Nurgül Yeşilçay, komik video kayıtlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, diyetteyken ‘arkadaşlarından beklediği’ performansı esprili bir dille ele aldı.

i.webp

Aynı zamanda girdiği diyeti kısa sürede bozduğunu vurguladığı esprili paylaşımındaki karaktere kimlerin benzediğini de takipçilerine sordu.

ESKİ DİZİSİNDEN KESİTLERLE MONTAJLADI

Diyet yapanların bugün başlayıp yarın bozduğunu esprili bir dille ele alıp video düzenlemesi yapan oyuncu Nurgül Yeşilçay, izleyenleri güldürdü.

thumbnail-527311.jpg

Üç yüz binden fazla beğeni toplayan videosunda Kösem Sultan dizisindeki karakterinden kesitlere yer veren ünlü oyuncu, bu gönderisine takipçilerinden espri dolu yorumlar aldı.

30b0b1f31e9c5747d76f7c2e502a61f0.jpg

Eline aldığı bir tabak baklava ve başka bir tabak pastane yiyeceğiyle kendi parodisini hazırlayan Yeşilçay, dizideki karakterinin kendisini diyeti bozarken uyardığı esprili videosunu takipçileriyle paylaştı.

i-001.webp

Ünlü oyuncu paylaşımının açıklamasına “diyeti bozarken arkadaşlarımdan beklediğim performans. Her yılın başı, ay başı, hafta başı diyete giren kimler?” ifadelerini yazdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.