Nurgül Yeşilçay sosyal medyada kahkaha tufanı kopardı 'Yeni yaşını işte böyle tiye aldı'

Nurgül Yeşilçay sosyal medyada kahkaha tufanı kopardı 'Yeni yaşını işte böyle tiye aldı'
Esprili videolarıyla bilinen oyuncu Nurgül Yeşilçay, kendi doğum gününü esprili bir videoyla kutladı.

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına bastı. Sosyal medyadaki komik skeçleriyle bilinen Yeşilçay, bu kez yaşını tiye aldığı esprili bir skeç paylaştı. Oyuncunun gönderisi doğum günü mesajlarıyla ve binlerce beğeniyle doldu.

“TEYZE DEDİRTMEM”

Paylaştığı videoda mutfakta görülen Yeşilçay, videosuna “Doğum günüm için pasta yapacağım” diyerek başlıyor. O anda kapı çalıyor ve oyuncu merakla kapıyı açmaya gidip “Kim o” diye soruyor. Kapının gerisinden gür bir sesle “48” diye yanıt geliyor.

nurgul1.jpg

Yeşilçay bunun üzerine “Oldum mu o kadar ya?” diye şaşkınlığını dile getiriyor. Videonun devamında mutfakta pasta yapmaya devam eden ünlü oyuncu yaşını eleştirerek kendi kendine söyleniyor. “Hangi ara yaşlandık? Ay ben kabul etmiyorum. Ne diyecekler teyze mi diyecekler? Nurgül Teyze dedirtmem” diyen oyuncu, 50’ye 2 kaldığını dile getiriyor.

nurgul3.jpg

BALONLARLA GÜLDÜREN ŞAKA

Oyuncunun doğum günü için iki balon getiriliyor. Oyuncu da pastasıyla balonların ortasında duruyor. Ancak biri 4 diğeri 8 rakamını ifade eden balonların yeri ters olunca 84 yazılmış oluyor. Bunun üzerine balonu tutanlardan biri “84 olmuş yanlış” diyor, diğer kişi ise “Aman ne fark ediyor ha 84 ha 48” ifadelerini kullanıyor. Bunun üzerine Yeşilçay’ın yüzü düşüyor.

Videoyu izleyenler gülmekten kendilerini alamadı. Yeşilçay’ın kendisini tiye alan özgüvenli videoları ise beğeni toplamaya devam ediyor. Oyuncunun bir sonraki videosunun ne zaman geleceği şimdiden merak ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.