Üzerinde kıyafeti yok zannedildi 'Spor salonundaki görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü

Üzerinde kıyafeti yok zannedildi 'Spor salonundaki görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve spor videolarını sıklıkla paylaşan Meksikalı oyuncu Barbara de Regil, ten rengi tayt giyince ortalık karıştı. Sosyal medyayı ikiye bölen videosunda bazı kişiler üzerinde kıyafeti olmadığını savundu.

Kişisel sosyal medya hesaplarında 8 milyondan fazla takipçisi bulunan 36 yaşındaki Meksikalı oyuncu, takipçileri için spor yaptığı anları paylaşınca yer yerinden oynadı. Regil’in ten rengi kısa taytı, sanki üzerinde hiçbir şey yokmuş gibi görünmesine neden oldu.

barbara1.jpg

GİYSİ SEÇİMİNİN ETKİLERİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Meksikalı yıldız, giydiği ten rengi taytın üzerinde oluşan ışık yanılsamalarından dolayı kıyafetsizmiş gibi algılandı. Spor salonundaki antrenmanının videosunu sosyal medyada paylaşan Regil’in kıyafeti iki ayrı algıyı ortaya koydu.

barbara4.webp

Dizlerinin üzerine çıkan kısa taytının ten rengi olması yanıltıcı olsa da videoyu izleyenler devamında aslında güzel yıldızın üzerinde taytının olduğunu anladı.

barbara5.webp

Regil’i kıyafet seçimiyle ilgili uyaran takipçilerinin yanında kıyafetinin olmadığını düşündüğünü söyleyenler de dikkat çekti. Zorlu antrenmanıyla ilgili detayları paylaşan Regil’e gelen bir yorum ise ‘teşhircilik yaptığı’ yönünde oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.