Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen itiraf 'Yanlışlıkla yakın arkadaşımın kocasıyla ilişki yaşadım'

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen itiraf 'Yanlışlıkla yakın arkadaşımın kocasıyla ilişki yaşadım'
Sosyal medyada çok sayıda takipçisi bulunan kadın, istemeden ve bilmeden en yakın arkadaşının eşiyle ilişki yaşadığını itiraf ederek bomba bir açıklamada bulundu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan, çok sayıda takipçisi bulunan ve cesur pozlarıyla dikkat çeken Honey Brooks adlı bir kadın, en yakın arkadaşı hatta ‘kankası’ ile ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Kurgu olabileceği düşünülen ifadeler kimi internet kullanıcıları tarafından gerçekçi bulunarak sosyal medyayı ikiye böldü.

honyy.webp

ÜÇ AY BOYUNCA TAKMA İSİMLE KONUŞTU

Brooks, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımla tartışma başlattı. Müstehcen paylaşımlarıyla takip edilen Brooks, en yakın arkadaşının kocasının takma bir isimle kendisini takibe aldığını, üç ay boyunca bu adla Brooks ile sohbet ettiğini ancak kendisinin, bu adamın gerçek kimliğini bilmediğini anlattı. Hatta üç aylık süreç sonunda sevgili olduklarını da söyleyen Brooks, tüm bu yaşananların kendi kontrolü dışında geliştiğini vurguladı.

honeyybrooksvip-ive-shared-husband-16-73630408.webp

Brooks’un itirafı kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlendi. Arkadaşına çağrıda bulunan Brooks, kocasının kimliğini bilmediğini söyledi.

ARKADAŞI DURUMU FARK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Honey Brooks, en yakın arkadaşım dediği kişinin durumu fark ederek kendisine söylediğini ifade etti. Konudan bahsederken “En yakın arkadaşımın eşiyle ilişki yaşadım. Resmen kankamdı. Şimdi o adam evliliğini kurtarmak için karısına yalan söyleyerek başından beri benim kimliğini bildiğimi söylüyor” dedi.

hon2.webp

Brooks, arkadaşının olayı ilk öğrendiği zaman kendi tarafında olduğunu ve kendisine inandığını, ancak şimdi kocasına inandığını, bundan sonra ne olacağını bilmediğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.