Nissan’dan sıfır SUV almak isteyenleri cezbedecek kampanya

Nissan’dan sıfır SUV almak isteyenleri cezbedecek kampanya
Nissan, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için yıl sonuna kadar devam edecek kampanyasını duyurdu.

Japon otomotiv devi Nissan, Türkiye’deki otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek ve yeni yıla girmeden stoklarındaki araçları uygun fiyata satmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nissan gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda yıl sonu kampanyası oluşturma kararı aldı.

Bu araştırma neticesinde otomotiv devi Nissan, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı duyurdu. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yen yıla girmeden stoklarındaki araçları uygun fiyata satmak ve sıfır SUV sahibi olmak isteyenleri en uygun yoldan araç sahibi yapmak.

Nissan bu kampanyayı ‘QASHQAİ’ modeli için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır SUV sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘QASHQAİ’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya kapsamında, 150 bin TL nakit alım indirimi ve 200 bin TL, 12 ay vadeli, faizsiz kredi veya bireysel müşterilerine özel 300 bin TL, 12 ay vadeli, faizsiz desteğini kapsıyor.

Yıl sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre bir SUV sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.